Helsetilstand

Så lenge jeg sitter stille på en stol og ikke sier noe er det ikke så stor forskjell fra før ulykken. Men det er en hjerneskade. Forsikringselskapet Säkra som NLF brukte i 2012 vurderte skaden til 40% invaliditetsskade. Ifølge en lege jeg snakket med kan vel kanskje invaliditetsprosenten være 50, men det krever en ny vurdering/test, og det vil ikke norsk helsevesen bekoste. Privat vil det komme på opp mot kr50.000,- Så blir det opp til forsikringselskapet sine leger å vurdere om prosenten er høyere.Et forsikringselskap setter vel ned prosenten litt. Ca det en rettsak ville koste pasienten hvis han taper 1-200.000,-
Jeg kjører bil, og ikke minst: jeg kan fly paraglider. Når det gjelder paragliding løper jeg med ca ca halv hastighet av før. Så jeg er ganske avhengig av vind på start. Har startet forlengs en gang etter ulykken, men da var det en som stod og kontollerte om alt var ok med vingen, og ganske bratt bakke så du får raskt fart, Poniente Algodonales.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *